Măreţia zimbrilor stă pe umerii lor!

0
2484

Cald, calm, cu ochii blânzi, în turma tinerilor zimbri, te priveşte plin de speranţe, Ionuţ Codrea, cel care păstoreşte atât de util şi sănătos o mână de tineri energici, îndrăgostiţi de munte, natură, orientare si ecologie. De ce? Pentru că vor şi pot! Pentru că Ionuţ nu a renunţat la visul său din copilărie de a cuceri înălţimile şi frumuseţile munţilor, mergând an de an cu zimbrişorii lui argeşeni la Etapele de Ştafeta Munţilor şi alte concursuri de profil unde ocupă întotdeauna locuri fruntaşe, participă la tabere de orientare şi cu mare responsabilitate şi dragoste de Românie implică tinerii şi în activităţi ecologice aceştia fiind totodată ecovoluntari.

În deplasările lor prin natură nu numai că au grijă să lase în urmă doar paşii ci iau cu ei pe lângă amintiri şi gunoaiele altora ”uitate” pe te miri unde, răspund prompt la solicitările diferitelor instituţii şi autorităţi ce organizează activităţi de informare, conştientizare cu privire la necesitatea colectării selective a deşeurilor, fiind un exemplu pentru societate, îndeosebi pentru generaţiile actuale care duc lipsă acută de educaţie în afara şcolii sau familiei, lipsind de cele mai multe ori puterea exemplului.

Zimbrii piteşteni în fiecare an îşi măresc turma! Alătură-te şi dă o şansă în plus naturii! Zimbrul Carpatin trăieşte prin ei!

https://www.facebook.com/zimbrulcarpatinpitesti/?fref=ts

LĂSAȚI UN MESAJ