Mioveni:Concursul de eseuri şi desene „Unirea Basarabiei cu România -100 ani” şi-a desemnat câștigătorii

0
812

Cele mai bune eseuri și desene au fost premiate, la Centrul Cultural  Mioveni, marți, 27 martie 2018, în cadrul concursului „Unirea Basarabiei cu România – 100 ani”, organizat de Asociația Ordessos , alături dePrimăria, Consiliul Local și  Centrul Cultural Mioveni, pentru elevii de gimnaziu şi liceu din Mioveni.

Tema concursului a fost dedicată Zilei de 27 martie, reprezentând momentul în care Basarabia se unește cu Țara Româneascã în anul 1918, dând curs evenimentelor ce au dus la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

Competiţia s-a desfăşurat pe două secţiuni, un concurs literar în cadrul căruia elevii de la cele două licee din oraș au redactat un eseu, dar şi un concurs de desen ce a fost adresat elevilor de gimnaziu.

Iată câștigătorii:

Secțiunea eseu : premiul I – Mîciu Bianca de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni;  premiul al II-lea – Fabian Tică de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni ; premiul al III-lea – Marian Duțu de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni.

Secțiunea desen : premiul I – Maria Panait de la Școala Gimnazială ”George Topârceanu” Mioveni și  premiul al II-lea – Irina Răducu de la Școala Gimnazială ”George Topârceanu” Mioveni.

Câștigătorii au primit diplome, carți și medalii din partea Asociației ORDESSOS.

 

LĂSAȚI UN MESAJ