Performanţă românească sportivă, la nivel european

0
659
Sursa foto: Newss.ro

Conform Newss.ro, la Campionatul European de tenis de masă de la Budapesta, România a obținut patru medalii: aur la dublu mixt, prin soții Daniela Dodean-Monteiro (România) și Joao Monteiro (Portugalia) și bronz tot la dublu mixt, prin Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu.

Daniela Dodean-Monteiro și Joao Monteiro au câștigat medaliile de aur în proba de dublu mixt. Echipa formată din cei doi s-a luptat în finală cu perechea formată din Mattias Karlsson și Matilda Ekholm, din Suedia.

În finală, soții Monteiro au trecut cu 3-2 (5-11, 10-12, 11-5, 11-6, 14-12) de suedezii Mattias Karlsson și Matilda Ekholm, după ce scandinavii au avut 2-0 la seturi.

Ovidiu Ionescu alături de Bernadette Szocs a adus României medalia de bronz, în proba de dublu-mixt care a avut loc sâmbătă, 22 octombrie 2016. Cei doi au fost învinși în semifinale de perechea  Daniela Dodean-Monteiro și Joao Monteiro.

Elizabeta Samara, campioana europeană en titre la simplu, s-a calificat în optimile probei, alături de Daniela Dodean-Monteiro, cele două urmând să joace împreună și în sferturile probei de dublu feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ